Avion dron

Avion dron

Kod proizvoda:Avion dron
Dostupnost:Na lageru
  • 4,500.00RSD

Avion dron
Avion dron cyclone stunt dron je avion napravljen od pene, sposoban da leti vertikalno. Ima daljinski upravljac od 2,4 GHz koji daje veoma dug domet upravljanja do 100 metara.
Izvodite okrete od 360 stepeni i vratolomije! Ziro stabilizacija i automatska kontrola leta pomazu da avion ostane stabilan dok leti.
I deca i odrasli ce biti odusevljeni ovim RC kvadrokopterom jednostavnim za upotrebu! Jednostavne kontrole i minimalno podesavanje cine ga idealnim avionom na daljinsko upravljanje, funkcije poput automatskog lebdenja, automatskog sletanja, automatskog vracanja pomoci ce cak i apsolutnom pocetniku kada pomisle da gube kontrolu.
Ciklon dron moze da leti ne samo napred, vec i vertikalno nagore. Omogucava korisnicima da iskuse razlicite nacine letenja u razlicitim pravcima.
Dron je napravljen od ekoloskog EPP materijala koji za razliku od obicnog penastog materijala ima dobru otpornost na jake udare, a njegova dobra karakteristika zilavosti takodje pomaze u sprecavanju trajnih deformacija.
Dimenzije: 25x18x7.5cm
Dron ima svoju punjivu lithium bateriju 550mAh (puni se preko USB kabla)
Daljinski radi na 3xAA baterije (nisu ukljucene u ponudu)

Napiši recenziju

Note: HTML nije preveden!
   Loše           Dobro