Dečiji mikroskop sa sočivima u boji

Dečiji mikroskop sa sočivima u boji

Kod proizvoda:Dečiji mikroskop sa sočivima u boji
Dostupnost:Na lageru
  • 2,500.00RSD

Dečiji mikroskop sa sočivima u boji
Naučni komplet za početničke sa sočivom u boji – žuta,plava,crvena
Dečji mikroskop za uvećanje od 100x 400x 1200x, dobra obrazovna igračka za decu koja istražuju u mikrokozmičkom svetu, poput biljnog lišća, cveća, ćelija, insekata i mikroorganizama.
Napravljen od kvalitetnog ABS akrila, izdržljiv i siguran. To je plastični mikroskop za igračke, a ne profesionalni mikroskop.
Uz dizajn podesivih uglova LED svetla i sočiva, vaša deca mogu da posmatraju predmete u najboljoj perspektivi.
Jednostavan za upotrebu mikroskop napravljen za decu, sa ugrađena 3 različita točka filtera u boji, nema potrebe za mrljanjem klizača, pronalaženje uzoraka na klizaču je jednostavno!
Podstiče interesovanje dece za naučno istraživanje i otkrivanje, pogodno za decu od 5 do 12 godina. Paket sadrži malu dodatnu opremu: stalni primerak, prozirni stakleni klizač, boca za sakupljanje, kutija za uzorke, pinceta, špatula, igla za seciranje, ambalaža u boji skalpel.
Upotreba mikroskopa:
1. Ubacite baterije, uključite LED prekidač za napajanje;
2. Okrenite dugme za fokusiranje u smeru suprotnom od kretanja kazaljke na satu, podignite bačvu sočiva, podesite osvetljenost svetlosti;
3. Prvo uzmite uzorke, stavite ih na staklo, možete ga poklopiti drugim klizačem kao pokrivač. Zatim stavite onaj sa uzorkom na scenu i popravite kopčom. Premestite uzorke na srednji otvor blende, podesite objektiv na najviši nivo;
4. Okrenite objektiv na 100x, 400x, 12000x po potrebi;
5. Gledajući objektiv, podesite visinu sočiva na podesivu visinu, ne dodirujte pokrivač, pogledajte okular, malo povećajte žižnu daljinu dok ne budete mogli da posmatrate detalje.
Bez ičega na ležištu za objektiv, nemojte gledati dole u okular kada je LED svetlo upaljeno.
Potrebne su 2 AA baterije (nisu uključene).
Dimenzije: 22x16x10cm

Napiši recenziju

Note: HTML nije preveden!
   Loše           Dobro