Lampa projektor

Lampa projektor

Kod proizvoda:Lampa projektor
Dostupnost:Na lageru
  • 1,800.00RSD

Lampa projektor
Ova edukativna igracka je dizajnirana da zaokupi deciju mastu i poboljsa njihovo iskustvo ucenja. Sa 24 fascinantna obrasca, ukljucujuci zivotinje, hranu i jos mnogo toga, stvara impresivno okruzenje koje podstice radoznalost i angazuje mlade umove.
Ova igracka ne samo da zabavlja, vec pruza i priliku za ucenje i obrazovanje. Ukljuceni projekcijski slajdovi upoznaju decu sa razlicitim predmetima i unapredjuju njihovo znanje na zabavan i interaktivan nacin. To je odlican alat za pripovedanje i predstavljanje prica za laku noc sa vizuelnim preokretom.
Koriscenje ove lampe za projektor je jednostavno i intuitivno. Samo ubacite zeljeni disk i rotirajte ga ili podesite da biste videli jasne i tacne slike. Ova karakteristika omogucava deci da preuzmu kontrolu nad svojim istrazivanjem, podsticuci nezavisnost i kreativnost.
Ucinite laksi odlazak na spavanje uz lampu projektor. Njegovo umirujuce svetlo i zadivljujuce projekcije stvaraju prijatnu atmosferu, pomazuci detetu da se opusti i utone u san sa osecajem sigurnosti.
Dimenzije: 11x3cm

Napiši recenziju

Note: HTML nije preveden!
   Loše           Dobro