2u1 autic I fontana prskalica

2u1 autic I fontana prskalica

Kod proizvoda:2u1 autic I fontana prskalica
Dostupnost:Na lageru
  • 1,500.00RSD

2u1 autic I fontana prskalica
2 u 1 interaktivna igracka za kupanje-- Ovo je 2 u 1 magicni set igracaka za kupanje za bebe, igracka za indukciju vodenog prskanja i igracka za svemirski automobil NLO koja donosi dvostruku zabavu. Kao igracka za kupanje, moze automatski prskati vodu sa sarenim svetlima. Kao igracka u pokretu, moze se slobodno voziti po zemlji uz muziku i svetlo. Kakva super zabavna decija igracka!
Ova igracka za kupanje beba je poput mini fontane u kadi, bazenu ili jezeru. Aktivirace se nakon kontakta sa vodom. Ne postoji prekidac „on“ za ove slatke igracke za kupanje, tako da svetli i treperi sama. Deca ce biti toliko okupirana igrackom za prskanje vode, volece trepcuca svetla, muziku u kupatilu i uzivace u kupanju svaki put.
Nije samo igracka za kupanje, vec i NLO automobil. Samo stavite igracku za kupanje na podlogu i postace NLO svemirski brod, ukljucite prekidac, igracka ce pevati dok "setaju". Sa univerzalnim tockom, ovaj mali automobil moze se slobodno kretati na tlu i automatski izbegavati prepreke.
Dimenzije: 13x13x7.5cm
Prskalica radi na 3xAAA baterije (nisu ukljucene u ponudu)
Autic radi na 3xAA baterije (nisu ukljucene u ponudu) 

Napiši recenziju

Note: HTML nije preveden!
   Loše           Dobro