4u1 multifunkcionalna hodalica dubak za bebe

4u1 multifunkcionalna hodalica dubak za bebe

Kod proizvoda:4u1 multifunkcionalna hodalica dubak za bebe
Dostupnost:Na lageru
  • 10,500.00RSD

4u1 multifunkcionalna hodalica dubak za bebe
Multifunkcionalna hodalica dubak za bebe sa muzikom, posluzavnikom za hranjenje, klavirom i delom za igru je savrsen proizvod za vasu bebu od 3 meseca do 18 meseci.
Razvija kognitivno ucenje, senzorni razvoj, emocionalni razvoj.
Ima 4 rezima: rezim hodalica/dubak za bebe, rezim za rucavanje, rezim sedeceg igranja, rezim guranja.
1. Rezim sedeceg igranja - Kako beba raste, sediste se pretvara u pod za aktivnosti za samostalno sedenje i igru. Spiner, 2 dugmad oblika i preklopna knjiga sa debelim stranicama za okretanje podsticu razvoj finih motorickih vestina - i upoznaju bebu sa ABC'', oblicima i bojama i jos mnogo toga. Preporučeni uzrast: 3-9 meseci.
2. Rezim za rucavanje - Umetak za posluzavnik za igracke se lako uklanja, sa cistom posudom za hranjenje ispod. Preporuceni uzrast: 3-9 meseci.
3. Rezim guranja - Ustani i idi. Kada je beba spremna da hoda, cvrsta hodalica na 4 tocka sa ruckom pomaze u mirnim koracima. Preporucena starost: 9-36 meseci.
4. Rezim hodalica/dubak - Preporučeni uzrast: 6-18 meseci. Koristite kao sediste za igru bebe ili sediste za hranjenje samo sa detetom koje moze da drzi podignutu glavu bez pomoci i koje nije u stanju da izadje ili hoda.
Dimenzije: 55x46x70cm 

Napiši recenziju

Note: HTML nije preveden!
   Loše           Dobro